Наш портал розповідає про служіння православних громад Боярського благочиння (Київська єпархія, Українська Православна Церква).
Проект заснований та здійснюється з благословіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України


 

Відбулось засідання Ради церков та релігійних організацій при Боярській міській Раді.

09. 04. 2014

8 квітня відбулось засідання Ради церков та релігійних організацій при Боярській Міській Раді, яке очолив Міський Голова – Т.Г.Добрівський.

У своєму слові мер міста висловив бачення формату відносин взаємодії церков, суспільства і Держави. Подякував за ті труди, які духовенство несе на благо міста та його жителів, побажав всім допомоги Божої в служінні народу України.

Після виступу відбувся обмін думками щодо стану державно-конфесійних відносин у місті. Зокрема мова йшлася про підготовку до пасхальних свят, забезпечення громадського порядку, про належне утримання пам’яток культурної спадщини. Також було прийнято рішення підсилити молитви про мир та стабільність в Україні.

З благословення Місцеблюстителя Київської митрополичої кафедри митрополита Чернівецького і Буковинського Онуфрія у заході взяли участь духовенство міста Боярка: протоієрей Миколай Маслій, протоієрей Сергій Отрох, ієреї Андрій та Костянтин Дворові, ієромонах Флавіан (Гоженко).

 


 

Додати в соціальні мережі


Google Buzz Vkontakte Facebook Twitter Мой мир Livejournal SEO Community News2.ru Korica Google Bookmarks Digg I.ua Закладки Yandex Linkstore Myscoop Ru-marks Webmarks Ruspace Web-zakladka Zakladok.net Reddit delicious Technorati Slashdot Yahoo My Web БобрДобр.ru МоёМесто.ru

Автопідбір публікацій за темою



Сусідні публікації