Наш портал розповідає про служіння православних громад Боярського благочиння (Київська єпархія, Українська Православна Церква).
Проект заснований та здійснюється з благословіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України


 

Звершено хресну ходу зі святинями навколо Боярки

01. 03. 2014

23 лютого о 14 годині з благословіння Блаженнійшого Володимира, митрополита Київського і всієї України, парафіянами Свято-Михайлівського храму, на чолі з ієромонахом Флавіаном, було звершено автомобільну хресну ходу, під час якої навколо Боярки були обнесені ікона «Боярського Спасу», та ікона з частиною Животворчого Хреста Господня, і мощами святих рівноапостольних Костянтина і Єлени.

Розпочалася хода на Михайлівському пагорбі (городищі), потім автомобілі зі святинями рушили до поминальної каплиці Іоанна Хрестителя, біля міського кладовища, до в’їзду зі сторони Забіря, потім до ЗАГСу, клумби по вулиці Білогородській і нарешті до в’їзду зі сторони села Тарасівка. Таким чином молитва за Україну була звершена на всіх в’їздах в місто, на кожній зупинці ієромонах Флавіан осінив іконою чотири сторони світу, просячи у Бога миру і процвітання нашому місту.

Хресну ходу радо зустрічали боярчани та Боярська самооборона, яка наразі зоберігає спокій та провопорядок на вулицях міста.

Православна Церква сьогодні, як і завжди перебуває зі своїм народом!

http://boyarka.church.ua/


 

Додати в соціальні мережі


Google Buzz Vkontakte Facebook Twitter Мой мир Livejournal SEO Community News2.ru Korica Google Bookmarks Digg I.ua Закладки Yandex Linkstore Myscoop Ru-marks Webmarks Ruspace Web-zakladka Zakladok.net Reddit delicious Technorati Slashdot Yahoo My Web БобрДобр.ru МоёМесто.ru

Автопідбір публікацій за темою



Сусідні публікації