Наш портал розповідає про служіння православних громад Боярського благочиння (Київська єпархія, Українська Православна Церква).
Проект заснований та здійснюється з благословіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України


 

В Свято-Михайлівському храмі відбулась молитва за Україну

29. 01. 2014

28 січня в Свято-Михайлівському храмі міста Боярка з благословіння Блаженнійшого Володимира, Митрополита Київського і всієї України відбулася молитва за Україну.

Перед початком молитви ієромонах Флавіан (Гоженко) звернувся до присутніх зі словом настанови, в якому зазначив: «Сьогодні, в ці нелегкі дні для нашої Батьківщини всі ми, мер міста, народні депутати, директори шкіл, представники громадських організацій, школярі зібралися в цьому історичному храмі міста, щоб піднести свою молитву до Бога про мир та спокій у Державі нашій. Свята Церква у всі часи перебуває зі своїм народом і залишається поза політикою. Робити будь який політичний вибір Церква не має, бо це є справою політиків, які відповідальні перед Богом та народом. Вибір Церкви єдиний – мир та любов, і проповідь про це – її священна місія у всі часи. Нам треба сьогодні піднести нашу молитву до Бога, щоб вона як благоуханний фіміам піднялася до небес і була почута Богом і щоб Він допоміг нам пережити складні випробування, що випали на наш народ».

До цієї важливої події також було приврочено передання Андрієм Коваленко в дар Свято-Михайлівському храму ікони Нерукотворного Спасу, яка вже в народі отримала назву «Боярський Спас». Наприкінці отець Флавіан подякував всім, хто трудиться сьогодні на благо та процвітання міста Боярка, закликав на всіх Боже благословіння, та ще раз просив берегти мир у серцях, домах та місті!


 

Додати в соціальні мережі


Google Buzz Vkontakte Facebook Twitter Мой мир Livejournal SEO Community News2.ru Korica Google Bookmarks Digg I.ua Закладки Yandex Linkstore Myscoop Ru-marks Webmarks Ruspace Web-zakladka Zakladok.net Reddit delicious Technorati Slashdot Yahoo My Web БобрДобр.ru МоёМесто.ru

Автопідбір публікацій за темою



Сусідні публікації