Наш портал розповідає про служіння православних громад Боярського благочиння (Київська єпархія, Українська Православна Церква).
Проект заснований та здійснюється з благословіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України


 

Запрошує ІІІ Благодійний ярмарок «Від Миколая до Різдва»

28. 11. 2012

Запрошує ІІІ Благодійний ярмарок «Від Миколая до Різдва»З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира вже третій рік поспіль напередодні дня Святого Миколая Українська Православна Церква створює у Києві, на Хрещатику, справжній Різдвяний ярмарок — з вертепами, ароматом кориці і глінтвейну, просвітницькими та благодійними подіями, вогнями унікальної двоповерхової каруселі, продажем новорічних подарунків.

Заходи Благодійного Різдвяного ярмарку відбуватимуться з 14 грудня 2012 року по 13 січня 2013 року (щодня з 09-00 до 20-00, у Пасажі, вул.Хрещатик, м.Київ).

14 грудня 2012 року засяє вогнями ярмаркове містечко, де у 25-ти будиночках найкращі виробники продаватимуть: витвори шоколадного мистецтва, мед, пряники, печиво, цукерки та інші солодощі, ікони, сувенірні вертепи, дзвоники, вироби народних майстрів, жіночі прикраси, домашній різдвяний декор, посуд та текстиль, авторські ляльки. Також на ярмарку можна буде поласувати смачнючим глінтвейном, гарячими млинцями, коричними калачами, що готуватимуться прямо у ярмарковому чарівному будиночку.
 
І знову для наймолодших гостей Благодійного ярмарку свої двері відкриє «Будиночок Святого Миколая». Як і торік, хлопцям та дівчатам доведеться відповісти на декілька нескладних запитань про життя святого Миколая. Винагорода за правильні відповіді — квиток на казкову карусель. Також під час новорічно-різдвяного ярмарку працюватиме «Пошта святого Миколая». Тож, всі діти зможуть написати листа святому і розповісти про свої найзаповітніші, найдобріші бажання. Зі свого боку Оргкомітет ярмарку обіцяє втілювати дитячі мрії у реальність за допомогою помічників святого Миколая.
 
23 грудня розпочнеться арт-змагання «Розмалюй ягня», участь в якому зможуть взяти майстри образотворчого мистецтва.

З 6 по 13 січня на Хрещатику буде встановлена композиція, яка  нагадуватиме  відвідувачам про головну подію Різдва — народження Христа. Сцена з біблейської історії у прямому сенсі слова оживе! Поруч із фігурами у людський зріст прилаштуються  справжні вівці, кози  та інші свійські тваринки.

Також на відвідувачів Благодійного ярмарку чекають:

Виставка дореволюційних різдвяних листівок, аби створити атмосферу справжнього свята.

Майстер-класи — для тих, хто бажає власноруч зробити подарунок близьким  чи рідним – свічку, Різдвяну зірку або ялинкову прикрасу.
 
«Соборна колядка», що пройде за участі вихованців Недільних шкіл, приходських хорів, зірок естради, професійних та аматорських співочих колективів, збере понад 5 тисяч киян та гостей столиці, які разом заспівають «Нова радість стала…».

Організовуючи Благодійний ярмарок ми прагнемо створити святкову атмосферу для сімей з дітьми та нагадати про те, що допомога ближньому — традиційне явище для Різдвяного циклу. Цього року об’єкт народної допомоги — Ладижинський  дитячий будинок-інтернат.

На ярмарку працюватиме спеціальний проект «І копійчина – величина», мета якого  заохотити відвідувачів ярмарку стати благодійником у найлегший спосіб,  залишивши решту від покупок – металеві монети –  у спеціальних скриньках, розміщених на фасадах торгівельних будиночків. У скриньки також можна буде покласти копійки, що накопичились за деякий час в гаманцях, кишенях та сумочках.

Докладніше дивіться, будь ласка, на сайті оргкомітету – http://svyaterizdvo.in.ua/


 

Додати в соціальні мережі


Google Buzz Vkontakte Facebook Twitter Мой мир Livejournal SEO Community News2.ru Korica Google Bookmarks Digg I.ua Закладки Yandex Linkstore Myscoop Ru-marks Webmarks Ruspace Web-zakladka Zakladok.net Reddit delicious Technorati Slashdot Yahoo My Web БобрДобр.ru МоёМесто.ru

Автопідбір публікацій за темою



Сусідні публікації