Наш портал розповідає про служіння православних громад Боярського благочиння (Київська єпархія, Українська Православна Церква).
Проект заснований та здійснюється з благословіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України


 

Боярчани приймають участь у Всеукраїнській виставці «Медовий спас»

19. 08. 2009

У виставці «Медовий спас», яка щороку проходить у Києво-Печерській Лаврі, цього разу представлені роботи понад 150 учасників з усіх куточків України. Як і минулого року, Боярку представляли роботи обдарованих інвалідів – членів громадської організації «Дзвони Чорнобиля Києво-Святошинського району», більшість з яких є прихожанами Свято-Миколаївського храму м.Боярки.

Вже стало доброю традицією, що творчі інваліди долучають людей, які приходять у Святі місця, до милосердя, розповідають про свої творчі винаходи, і  своїм прикладом допомагають знайти цікаві творчі заняття для православної молоді. Бондаренко А.Г., виставляє плетених з бісеру бджіл, дає поради з бісероплетіння, Савицький О.В. виставляє нових метеликів і бабок плетених з бісеру і напівдорогоцінних камінців за новими технологіями, та  брошки; Кузнецова Д.О. – нові ікони, інкрустовані бісером, кольє з бісеру і каміння; Бондаренко Г.П. дивує вишиваними іконами; Лановий Ю.В. – тематичними творами християнської тематик; Скляренко Р.Г. – іконами, інкрустованими бісером.

Не кожна людина має талант до рукоділля, та Великий Господь наш – завжди допомогає тим, хто прагне творчого розвитку заради добрих справ, любові та порозуміння поміж людьми, спасіння душі та життя вічного.


 

Додати в соціальні мережі


Google Buzz Vkontakte Facebook Twitter Мой мир Livejournal SEO Community News2.ru Korica Google Bookmarks Digg I.ua Закладки Yandex Linkstore Myscoop Ru-marks Webmarks Ruspace Web-zakladka Zakladok.net Reddit delicious Technorati Slashdot Yahoo My Web БобрДобр.ru МоёМесто.ru

Автопідбір публікацій за темою



Сусідні публікації