Наш портал розповідає про служіння православних громад Боярського благочиння (Київська єпархія, Українська Православна Церква).
Проект заснований та здійснюється з благословіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України


 

Боярка. Панахида та пам`ятні заходи у 23-ю річницю аварії на ЧАЕС

26. 04. 2009

23 роки відділяють від нас Чорнобильську трагедію. Але за рутиною буднів не тьмяніє подвиг тисяч і тисяч громадян колишнього Радянського Союзу, які кинулися в самісіньке пекло, аби ліквідувати аварію на ЧАЕС, аби врятувати нас і тихі води наших річок, зелені трави лугів від біди, від вимирання.

Серед цих мужніх і сильних духом людей були і боярчани. 23 квітня о 10-й годині на території Боярської Свято-Михайлівської церкви біля пам’ятного Знаку зібралися керівники громадських організацій фонду «Союз Чорнобиля», представники громадських організацій, ліквідатори на ЧАЕС та інші почесні гості. Зібралися, щоб вшанувати пам’ять загиблих ліквідаторів аварії на ЧАЕС.

Настоятель Свято-Михайлівського храму отець Віктор відслужив панахиду за загиблими ліквідаторами. Керівники районної Чорнобильської організації Юрій Івченко, Лариса Козленко та Тетяна Каченюк поклали вінки та квіти до монумента, виступили з короткими промовами.

Після панахиди у Боярці відбувся Марш Миру, виставка робіт інвалідів, концерт, зустрічі представників державних та громадських організацій з боярчанами та гостями міста. Зокрема, у заходах, присвячених 23-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС, прийняли участь заступник голови райдержадміністрації Олександр Лук’янчук, Боярський міський голова Тарас Добрівський, депутати міськради, члени делегації з Японії.

За матеріалами агенції Боярка-Інформ


 

Додати в соціальні мережі


Google Buzz Vkontakte Facebook Twitter Мой мир Livejournal SEO Community News2.ru Korica Google Bookmarks Digg I.ua Закладки Yandex Linkstore Myscoop Ru-marks Webmarks Ruspace Web-zakladka Zakladok.net Reddit delicious Technorati Slashdot Yahoo My Web БобрДобр.ru МоёМесто.ru

Автопідбір публікацій за темою



Сусідні публікації