Наш портал розповідає про служіння православних громад Боярського благочиння (Київська єпархія, Українська Православна Церква).
Проект заснований та здійснюється з благословіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України


 

Православна Церква проти СНІДу

02. 12. 2008

1 грудня — у Всесвітній день боротьби зі СНІДом – багато християн у всьому світі моляться про тих, хто страждає від тяжкої хвороби, що зветься синдромом імунодефіциту. Руська Православна Церква також підносить сугубі молитви про здоров’я людей, які живуть із ВІЛ/СНІДом, за їх близьких і за тих, хто бореться з цією хворобою. Усвідомлюючи, що молитовна та духовна підтримка – це найважливіше завдання Церкви, духовенство звершує цього дня молебні про здоров’я людей, які страждають від ВІЛ/СНІДу.

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира молебні, присвячені 1 грудня, було відпралено у всіх кафедральних соборах, у кожній з 31 єпархії України. Цього дня також підносять свої молитви православні Калінінграда, Єкатеринбурга, Барнаула, Москви, Санкт-Петербурга, а також інших міст Росії та країн ближнього зарубіжжя.

Молитва Церкви потрібна людям, які живуть з ВІЛ/СНІДом, не тільки в пам’ятний день раз на рік, а постійно. Три роки тому в декількох храмах Руської Православної Церкви в Росії, Україні та Білорусі стали щомісяця звершувати молебні про здоров’я людей, що живуть з ВІЛ/СНІДОМ, та про їх близьких. Поступово до цієї ініціативи приєднуються інші храми.


 

Додати в соціальні мережі


Google Buzz Vkontakte Facebook Twitter Мой мир Livejournal SEO Community News2.ru Korica Google Bookmarks Digg I.ua Закладки Yandex Linkstore Myscoop Ru-marks Webmarks Ruspace Web-zakladka Zakladok.net Reddit delicious Technorati Slashdot Yahoo My Web БобрДобр.ru МоёМесто.ru

Автопідбір публікацій за темою



Сусідні публікації