Наш портал розповідає про служіння православних громад Боярського благочиння (Київська єпархія, Українська Православна Церква).
Проект заснований та здійснюється з благословіння Блаженнішого Володимира, Митрополита Київського та всієї України


 

Всеукраїнський літературний конкурс «Православна моя Україно!», присвячений 1020-річчю Хрещення Русі

26. 04. 2008

З благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Володимира, в 2008 році, в ознаменування 1020-річчя Хрещення Русі, проводиться Всеукраїнський літературний конкурс «Православна моя Україно!», в якому можуть взяти участь всі бажаючі, хто може поділитись цікавими, повчальними історіями зі свого життя. Організатором цього проекту виступив Сектор духовно-просвітницьких проектів Української Православної Церкви, очолюваний ігуменом Феодосієм (Снігірьовим) – заступником Голови Синодальної Місії духовної просвіти, відповідальним секретарем Синодального Відділу у справах молоді УПЦ.

Свої історії, що мають в ідеї корисний для душі, доброчесний, моральний зміст, можна надсилати у вигляді статей, оповідань, новел в друкованому варіанті, на відео та аудіокасетах, CD-дисках українською або російською мовами.

До участі у конкурсі можна запропонувати твори за такими темами:

«Невигадані історії» чи «Історія мого життя»;

«Дорога до храму» – життєвий шлях, завдяки якому автор (чи інша людина) прийшов до Бога;

«Богом дана зустріч» (зі своєю половинкою; з людиною, яка кардинально змінила життя, підтримала в важкій ситуації; дала добру, важливу пораду; утримала від небезпечного вчинку)

«Сім’я і діти» – про корисний педагогічний досвід, повчальні історії з цікавого світу дитинства.

«З Богом в душі» – про низку подій в яких автор побачив промисел Божий та його непрестанну присутність у житті.

«Ми з тобою в любові до золотого/срібного весілля» – про досвід духовного зростання разом, подолання труднощів і життєвих незгод.

Твори переможців будуть об’єднані у збірник та видані. Про найцікавіші історії може бути знятий фільм. Переможців конкурсу буде нагороджено преміями, подарунками та дипломами.

Історії треба надсилати за поштовою адресою: 01001, Київ-1, а/с 451
та на єлектронні адреси: history_konkurs@ukr.net , litera_konkurs@ukr.net


 

Додати в соціальні мережі


Google Buzz Vkontakte Facebook Twitter Мой мир Livejournal SEO Community News2.ru Korica Google Bookmarks Digg I.ua Закладки Yandex Linkstore Myscoop Ru-marks Webmarks Ruspace Web-zakladka Zakladok.net Reddit delicious Technorati Slashdot Yahoo My Web БобрДобр.ru МоёМесто.ru

Автопідбір публікацій за темою



Сусідні публікації